Ако имате върпоси може да се свържете с нас: 0878445069

Лодка за захранка със сонар

  1. Трябва ли ми сонар? Много хора биха отговорили на този въпрос: „Да, разбира се“ Нали трябва да виждам рибите“ Всъщност, най- полезната функция на сонара е да се гледа релефът на дъното. Ако видите голяма плуваща риба със сонара, тя вече може и да не е там, когато хвърлите въдицата си. Важно е да огледате релефът на дъното, за да видите на кои места ще е най- добре да захраните. Ако ходите на един и същи водоем и добре познавате релефът на дъното, съвсем спокойно може да си вземете лодка за захранка и без сонар.
  2. Какъв сонар ми трябва? Повечето сонари, които се предлагат са безжични, което е основна екстра. Освен безжичен е важно сонарът да показва и релеф на дъното. Другото важно е обхватът. Ако ще ползвате сонарът си с лодка за захранка, е важно той да има поне 150- 200 м. реален обхват. Повечето сонари от по- ниския клас са с обхват до 100 м, а дори някои от по- високия клас, на които пише 200 м обхват са с реален около 100 м. За това е важно преди да си купите сонар да проучите (или да питате търговецът, който продава сонарът) колко е реалният обхват, а не този, който производителят е написал на кутията.
  3. Какъв е перфектният сонар на лодка за захранка? С по- голям от 150 м обхват, цветен, безжичен, който показва релеф на дъното и размер на рибите, със сонда, която се монтира в лодката и на добра цена.
  4. Кое е нашето предложение? Може да го видите ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button